Steffen uden filter

Steffen uden filter

BS og manddomsprøven

Det spørgsmål jeg får stillet flest gange, efter at jeg har deltaget i programmet BS og manddomsprøven er: Hvad fik du så ud af det :)
Og det vil jeg så prøve om jeg kan finde ud af, og beskrive i denne blog.

Skriv gerne spørgsmål eller smid en kommentar

BS Christiansen

ManddomsprøvenPosted by Steffen Wed, November 02, 2016 20:51:39

Hvordan er han så, ham BS…

Ja, sammen med spørgsmålet ”hvad har du fået ud af det”, så er det klart de 2 spørgsmål jeg får flest gange, når talen falder på min tur med BS til den anden side af jorden..

Det er snart 18 måneder siden jeg var på turen, men den sidder stadig i kroppen på den gode måde når jeg tænker tilbage på 3 fantastisk uger på en lille ø i øriget Palau.

Men tilbage til BS, resten vender vi tilbage til i senere indlæg.

Mit første ”møde” med BS går tilbage til dengang jeg læste Carsten Mørch´s udmærkede bog (Sådan) om hans tur på Ranger School i USA, hvor der var en anden Dansker (bs) med på turen, og ham den anden gjorde det da også meget godt, senere skrev ham den anden også en bog, og det blev en bog der vendte op og ned på mit liv….

Bogen ”Et liv på kanten” af BS er klart blandt de allerbedste bøger jeg nogensinde har læst, og i hvert fald den bog der har ændret mig mest, og fik mig til at tage hele mit liv op til revision, så har du ikke læst den bog, så er det bare af sted på biblioteket eller i boghandlen.

Så da jeg på facebook så at BS søgte mænd, der savnede at genfinde tilbage til den mand man var engang, og som på en eller anden måde var faret vildt i en verden hvor kvinden bliver stærkere og stærkere og som sikkert ville kunne klare sig fint uden manden, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg ville skrive, og tage med BS på en total drengerøvs aktion tur, men det skulle så vise sig at blive alt andet end det, for det var som i måske så på tv jo absolut ikke en drengerøvs tur ala Carl Mar Møller, men derimod en tur hvor der også var tid til at tænke, og reflektere over hvad vi vil med vores liv, og hvordan vi kan genfinde vores indre mænd, og komme tilbage til kvinderne i vores liv, og være en bedre udgave af os selv….

Jeg var naturligvis voldsomt spændt på at møde BS, for hvordan mon han er i virkeligheden, for det må da absolut være en slags facade den måde han fremstår på når man ser ham på tv.

Og selvfølgelig er han ikke som man ser på tv, men overraskende nok så meget mere end det, han udstråler en ro, som gør at man aldrig er helt presset når han er i nærheden, og så har jeg en følelse af at uanset hvad man siger til ham, så kigger han lige igennem en, og ser uden problemer bag din facade, og ser nøjagtigt hvordan du har det, og han er ikke i tvivl om hvad han skal sige eller gøre, for at bygge dig lidt op.

Han lagde heller ikke skjul på at han ville kunne hjælpe os alle 8, men at han kun ville kunne vise os vejen, og at det hårde arbejde først ville begynde når man var tilbage i de hjemlige og vante rammer, også det fik han ret i, for jeg er da bestemt ikke i mål endnu.

Som person er han altid i kontrol, og han overlader intet til tilfældighederne, nogle kunne måske driste sig til at kalde ham en kontrolfreak, men det er sgu nok der gør ham så god, men på trods af hans veludviklede kontrol gen, så er han en meget varm og nærværende person, som tager sig tid til at snakke når man har behov for det, og når man kommer tæt(tror ikke der er mange der kommer helt tæt på ham) er han ikke bange for også at give noget af mig selv, og jeg er voldsomt stolt over at kalde ham for en ven, for jeg var da slet ikke i tvivl om, at så snart optagelserne var færdige, og programmerne sendt, så ville han være videre til næste projekt, men også på det punkt overraskede han, for han er der stadig, og da jeg sidste år havde nogle store udfordringer på jobbet, fandt han på en eller anden måde ud af det, og ringede med gode råd og vejledning, hvilket gjorde at jeg kom igennem uden det store besvær.

Så uanset hvilke udfordringer jeg møder i fremtiden, vil jeg møde dem med sindsro, da BS har vist mig vejen, til at vælge den rette vej, og skulle udfordringerne blive for store er jeg sikker på at de 8 nye mænd i mit liv vil være der for mig.

Så alt i alt føler jeg en stor taknemmelighed for at have mødt, ikke alene BS men også 2 gange Søren, Per, Andreas, Paw, Peter og Nickolaj….

  • Comments(0)//steff.us-photo.dk/#post1