Steffen uden filter

Steffen uden filter

BS og manddomsprøven

Det spørgsmål jeg får stillet flest gange, efter at jeg har deltaget i programmet BS og manddomsprøven er: Hvad fik du så ud af det :)
Og det vil jeg så prøve om jeg kan finde ud af, og beskrive i denne blog.

Skriv gerne spørgsmål eller smid en kommentar

Ny OB træner

SportPosted by Steffen Sat, May 26, 2018 16:50:20

Så fyrede OB Kent Nielsen, og det har jeg det både godt og skidt med, for ingen tvivl om at han er en sindssyg dygtig træner, men han har ikke været i stand til at få spillerne til at yde de sidste procent, der gør at de overpræsterer.

Her vil jeg komme med mit gæt på hvem jeg tror det bliver, samt en top 3 med hvem jeg håber det bliver.

Der er ingen tvivl om at jeg gerne så en indpisker som træner i OB, en der er i stand til at tænde ilden i øjnene på spillerne når de går på banen, og hvor de har blodsmag i munden når de forlader den.

Der er lige nu pænt mange tidligere danske toptrænere ledige på markedet, så helt naturligt er der mange navne på rygtebørsen.

Jeg kunne rigtigt godt have tænkt mig at se navne som David Nielsen eller Bo Henriksen i Ådalen, de kender begge klubben indefra som tidligere spillere, men de er nok desværre ikke realistiske, da Bo lige har forlænget med Horsens og Davis er forholdsvis ny i noget der ser spændende ud i AGF, men jeg tror dog at Bo kunne logges til en større adresse en Casa Arena i Horsens, dog er jeg næsten sikker på at de meget kedelige mænd i OB´s bestyrelse ikke tør tage en så "vandvittig" træner personlighed smiley.

Men de er i hvert fald 2 der forstår kunsten at motivere en spillertrup, og virkelig få dem sat op til at yde det maksimale.

Så er der navne som Glen Riddersholm, Allan Kuhn, Joakim Matzon som er kunne være spændende, Matzon er kender jo OB indefra som tidligere assistent, men jeg skal være ærlig at sige at jeg ikke har det store kendskab til ham, og at han er fyret fra hans 2 sidste job taler jo ikke ligefrem for.

Noget der til gengæld kunne være spændende hvis OB skulle hente Glen så er det jo ingen hemmelighed at han har et rigtigt godt forhold til en vis tidligere jægersoldat, som jo har en meget stor plads i mit hjerte, så måske Glen kunne trække BS med til Odense, og det taler jo klart for, uanset at Peter Bruckman har tilladt sig at svine BS til i en af Medianos podcast´s

Top 3 over dem jeg håber, men ikke tror på:

1: David Nielsen

2: Bo Henriksen

3: Glen Riddersholm (med BS)

Så mine 3 bud på hvem jeg tror.

1: Jacob Michelsen

2: Allan Kuhn

3: Glen Riddersholm

Jeg er faktisk ret overbevist om at det bliver Jacob Michelsen, da han tidligere med god succes har arbejdet med Henrik Hansen som assistenttræner i Sønderjyske, så den ligger jo lige til højrebenet at hente ham... men jeg er sgu bange for at han er for meget en stille type, og jeg synes klart vi har brug for en der også fylder lidt i medierne, da OB, med afstand har den mest kedelige ledelse blandt alle superliga klubber.

Det var mine bud, så nu er det bare at vente og se om jeg gætter rigtigt :)

  • Comments(0)//steff.us-photo.dk/#post4

En krop i forfald

TankerPosted by Steffen Sun, August 20, 2017 17:19:59

Fra udvikling til afvikling.

Man siger at så længe vi lever, så udvikler vi os som mennesker, og det er da sikkert sandt, men på et eller andet tidspunkt begynder kroppen jo at afvikle, og jeg er sgu bange for at mit skæringspunkt ligger omkring de 50 år hvilket jo nærmer sig med hastige skridt…

For jeg synes der kommer flere og flere skavanker til.

Jeg spiser piller næsten hver eneste morgen bare for at komme ud af sengen.

Jeg undrede mig over at alle brugsanvisninger og reklamer pludselig blev skrevet med meget mindre bogstaver end de gjorde før i tiden, indtil jeg måtte erkende at det nok var mine øjne der var blevet trætte med tiden, og nu skulle bruge lidt hjælp i form af et par læsebriller J

Nu har jeg så også fået tinnitus….. så har en konstant susen for ørene, hvilket er ret irriterende, så jeg var til ørelæge i fredags, for at få foretaget en høreprøve, da der er begyndt at komme lidt for mange Hva´er i mine sætninger, og det var da i det mindste lidt opløftende.

Jeg er klart ikke høreapparat bruger potentiale endnu, hvis der er maget larm eller flere der snakker i munden på hinanden, ligger jeg lidt under gennemsnittet for min alder, men almindelig samtale, der ligger jeg på niveau med en teenager, så det er da i det mindste lidt positivt..

Men hvad pokker, jeg har det jo godt, og en dejlig familie, så mon ikke det nok skal gå alt sammen.  • Comments(0)//steff.us-photo.dk/#post3

Hverdagens fristelser

Pas på dig selvPosted by Steffen Sun, July 02, 2017 20:09:16

Det er ingen hemmelighed at jeg i snart mange år, og af flere omgange har startet mere eller mindre seriøse slanke projekter op, det eneste de har haft til fælles er at de alle er fejlet i stor stil.

Så er det jo at jeg gør mig nogle tanker, hvad har alle fiaskoerne til fælles... og svaret er skræmmende, men desværre også ret åbenlyst.

Jeg er begyndt at løbe, jeg er begyndt at cykle, er gået i fitness, er gået til crossfit, og har været igennem diverse slankekurer, det eneste der ikke er blevet skåret ned på er forbruget af alkohol, som til tider har ligget en del over det sundhedsstyrelsen anbefaler, og så er det jo ikke voldsomt overraskende at alle anstrengelserne ikke har haft den store effekt, snare tværtimod.

Jeg skal da indrømme at jeg ikke har set det som et problem, men når jeg nu er blevet mere opmærksom på det, så er det imponerende så ofte man (i hvert fald mig) lige har en lejlighed til at drikke en øl, eller et glas vin, og i dag er det så 20 dage og 6 kilo siden jeg startede på mit nye liv, og det har faktisk været dejligt, og ikke mindre dejligt af at resultatet begynder at kan ses allerede, så jeg fortsætter, og håber for første gang i mange mange år, at komme under 100 kilo, det er i hvert fald planen.

Da jeg var allermest størst og mægtig, var jeg oppe på lige omkring 117 kilo, og nu er jeg på 109, så det går da den rigtige vej.

Her er 2 billeder med ca 13 års mellemrum smiley

Når man når der til hvor man får et chok, når man får et glimt af sin egen mave i spejlet, så ved man bare at nu er det tid til at gøre en indsats.

Og nu har jeg da både slået græs, været på genbrugsstationen, været til Tinderbox, I byen og spise, til grillfest og en masse andre ting hvor man hygger med en øl eller et par glas vin, og det og sgu været ok at drikke kaffe eller vand, så nu håber jeg der går sport i at se hvor meget jeg kan tabe mig, og som en lille bonus giver det faktisk lidt mere overskud i hverdagen.....

Og uanset hvad så kan man ikke komme uden om at i alle l situationer, kan man bruge et Thomas Helmig eller et BS citat, og så dan er det selvfølgelig også i dette tilfælde, for som BS siger;

Det er aldrig for sent at få et godt liv  • Comments(1)//steff.us-photo.dk/#post2

BS Christiansen

ManddomsprøvenPosted by Steffen Wed, November 02, 2016 20:51:39

Hvordan er han så, ham BS…

Ja, sammen med spørgsmålet ”hvad har du fået ud af det”, så er det klart de 2 spørgsmål jeg får flest gange, når talen falder på min tur med BS til den anden side af jorden..

Det er snart 18 måneder siden jeg var på turen, men den sidder stadig i kroppen på den gode måde når jeg tænker tilbage på 3 fantastisk uger på en lille ø i øriget Palau.

Men tilbage til BS, resten vender vi tilbage til i senere indlæg.

Mit første ”møde” med BS går tilbage til dengang jeg læste Carsten Mørch´s udmærkede bog (Sådan) om hans tur på Ranger School i USA, hvor der var en anden Dansker (bs) med på turen, og ham den anden gjorde det da også meget godt, senere skrev ham den anden også en bog, og det blev en bog der vendte op og ned på mit liv….

Bogen ”Et liv på kanten” af BS er klart blandt de allerbedste bøger jeg nogensinde har læst, og i hvert fald den bog der har ændret mig mest, og fik mig til at tage hele mit liv op til revision, så har du ikke læst den bog, så er det bare af sted på biblioteket eller i boghandlen.

Så da jeg på facebook så at BS søgte mænd, der savnede at genfinde tilbage til den mand man var engang, og som på en eller anden måde var faret vildt i en verden hvor kvinden bliver stærkere og stærkere og som sikkert ville kunne klare sig fint uden manden, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg ville skrive, og tage med BS på en total drengerøvs aktion tur, men det skulle så vise sig at blive alt andet end det, for det var som i måske så på tv jo absolut ikke en drengerøvs tur ala Carl Mar Møller, men derimod en tur hvor der også var tid til at tænke, og reflektere over hvad vi vil med vores liv, og hvordan vi kan genfinde vores indre mænd, og komme tilbage til kvinderne i vores liv, og være en bedre udgave af os selv….

Jeg var naturligvis voldsomt spændt på at møde BS, for hvordan mon han er i virkeligheden, for det må da absolut være en slags facade den måde han fremstår på når man ser ham på tv.

Og selvfølgelig er han ikke som man ser på tv, men overraskende nok så meget mere end det, han udstråler en ro, som gør at man aldrig er helt presset når han er i nærheden, og så har jeg en følelse af at uanset hvad man siger til ham, så kigger han lige igennem en, og ser uden problemer bag din facade, og ser nøjagtigt hvordan du har det, og han er ikke i tvivl om hvad han skal sige eller gøre, for at bygge dig lidt op.

Han lagde heller ikke skjul på at han ville kunne hjælpe os alle 8, men at han kun ville kunne vise os vejen, og at det hårde arbejde først ville begynde når man var tilbage i de hjemlige og vante rammer, også det fik han ret i, for jeg er da bestemt ikke i mål endnu.

Som person er han altid i kontrol, og han overlader intet til tilfældighederne, nogle kunne måske driste sig til at kalde ham en kontrolfreak, men det er sgu nok der gør ham så god, men på trods af hans veludviklede kontrol gen, så er han en meget varm og nærværende person, som tager sig tid til at snakke når man har behov for det, og når man kommer tæt(tror ikke der er mange der kommer helt tæt på ham) er han ikke bange for også at give noget af mig selv, og jeg er voldsomt stolt over at kalde ham for en ven, for jeg var da slet ikke i tvivl om, at så snart optagelserne var færdige, og programmerne sendt, så ville han være videre til næste projekt, men også på det punkt overraskede han, for han er der stadig, og da jeg sidste år havde nogle store udfordringer på jobbet, fandt han på en eller anden måde ud af det, og ringede med gode råd og vejledning, hvilket gjorde at jeg kom igennem uden det store besvær.

Så uanset hvilke udfordringer jeg møder i fremtiden, vil jeg møde dem med sindsro, da BS har vist mig vejen, til at vælge den rette vej, og skulle udfordringerne blive for store er jeg sikker på at de 8 nye mænd i mit liv vil være der for mig.

Så alt i alt føler jeg en stor taknemmelighed for at have mødt, ikke alene BS men også 2 gange Søren, Per, Andreas, Paw, Peter og Nickolaj….

  • Comments(0)//steff.us-photo.dk/#post1